top of page

BEHANDELINGEN

Hier bij Jagro Dent kunt u voor alle behandeling bij ons terecht. Onze tandartspraktijk is gespecialiseerd in de volgende behandelingen:

Preventieve controle

Periodieke controle

Tanden bleken

Professioneel en veilig uw tanden bij ons laten bleken

Orthodontie

Voor een mooi, recht gebit.
Ook voor een onzichtbare beugel.

Knars- en snurkbitjes

Een comfortabele pasvorm.

Kroon- en brugwerk

35 jaar lange ervaring en met de allernieuwste technieken en materialen.

Implantologie

Voor het plaatsen van implantaten bent u bij ons op het goede adres.

Wortelkanaalbehandeling

Ook hiervoor kunt u gewoon bij ons terecht.

Parodontitis behandeling

 Het onder controle krijgen en houden. 

Tandvleescorrecties

Een mooie glimlach met gezond tandvlees.

Mondhygiëne

Voor een frisse en schone mond.

Vullingen

Kwaliteit en precisie voor uw tandherstel.

Mondhyg

MONDHYGIËNE

VOORKOMEN IS BETER DAN GENEZEN

Uw mooiste glimlach begint bij gezonde en schone tanden en onze mondhygiënistes helpen u daar graag bij! Met hun expertise en uw motivatie voorkomen wij samen gebitsproblemen in de toekomst. De controle bij de tandarts en uw gebitsreiniging bij de mondhygiënist gaan hand in hand. Door middel van goed poetsen en regelmatige gebitsreinigingen bij de mondhygiënistes krijgen gaatjes geen kans. Zij verwijderen de plak en tandsteen en geven uw instructies over hoe u nog beter uw gebit kan verzorgen. Onze mondhygiënistes zijn ook gespecialiseerd in het behandelen van tandvleesaandoeningen zoals gingivitis en parodontitis. 


Parodontitis is een ziekte van het tandvlees dat uw kaakbot kan aantasten. Onze mondhygiënistes zijn gespecialiseerd om u te behandelen en te helpen om parodontitis onder controle te krijgen en te houden. Samen houden wij uw mond mooi en gezond!

Implan

Implantaten

EEN AANVULLING OP UW GEBIT

Een implantaat kan uw gebit weer compleet maken en is de uitmuntende oplossing voor missende tanden of kiezen. Michel Janning is onze excellente implantoloog met jarenlange expertise. De behandeling is geschikt voor mensen met goede mondhygiëne met gezond kaakbot. De implantaat wordt in het kaakbot geplaatst tijdens een kleine chirurgische ingreep en dient als basis voor later. Hierop kan daarna kroon- of burgwerk worden geplaatst zodat uw lach weer compleet is. Het resultaat ziet er heel natuurlijk uit en voelt aan als uw eigen tanden en kiezen. De ideale esthetische en functionele oplossing.

Bleken

Bleken

EEN STRALEND WITTE LACH MET PROFESSIONEEL BLEKEN

Durf weer te lachen met een stralende witte lach. Bij ons in de praktijk kunt u professioneel uw tanden laten bleken in de tandartsstoel. Een veilige en effectieve manier om uw mooiste lach te kunnen krijgen. Maak een afspraak en vraag aan de preventieassistente of professioneel bleken wat voor u is.

Beugel

Beugel

UW BESTE GLIMLACH IN HANDBEREIK MET DE ONZICHTBARE BEUGEL

Samen zorgen wij voor een recht gebit en een glimlach waar u trots op kunt zijn. Dat doen wij doormiddel van de onzichtbare beugel. De beugel behandeling bestaat uit een reeks transparante, uitneembare bitjes die de tanden geleidelijk rechtzetten. De tandarts maakt een nauwkeurige digitale 3D-scan van uw tanden met behulp van de nieuwste apparatuur. Aan de hand hiervan wordt een uniek digitaal behandelplan speciaal voor u gemaakt. De tandarts zal elke stap begeleiden en de voortgang controleren zodat u zo snel mogelijk uw ideale lach bereikt.

Wortelk

Wortelkanaalbehandeling

OOK HIERVOOR KUNT U GEWOON BIJ ONS TERECHT

Voor alle tandheelkundige behandelingen kunt u bij ons terecht. Onze tandartsen zijn professionals met uitgebreide ervaring op alle vlakken in de tandheelkunde, waaronder ook wortelkanaalbehandelingen. Wanneer de zenuw in uw kies ontstoken is of stervende is, is het nodig om een wortelkanaalbehandeling te doen. Hiervoor hoeft u niet bang te zijn, u wordt goed verdoofd en u bent bij onze tandartsen helemaal in goede handen. 

bottom of page